Teraz jest 9 wrz 2010, 2010 22:42

WSCHOWA - 04.07 - godz: 12:00 - droga do nikąd 2

Pomoc dla forum sprawdz!!! :)

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 325 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 33  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: 18.O4.10 Rozpoczęcie sezonu VWLKP KOTLIN
PostNapisane: 12 sty 2010, 2010 13:27 
Klubowicze

Zlot na rozpoczęcie sezonu nie odbędzie się w Lesznie. Niestety wystąpiły problemy z placem... Nie idzie się dogadać, nie idzie znaleźć dużego dogodnego placu do przeprowadzenia imprezy, w związku z tym zapadła szybka decyzja, aby rozpoczęcie sezonu przenieść do KOTLINA na parking grill baru. Spot będzie miał podobny charakter jak ten w 2007 roku. Do dyspozycji mamy duży parking jak i osobną sale na zjedzenie obiadku.

Start godz. 12:00
wjazd free

Ostatnio edytowano 12 kwi 2010, 2010 19:51 przez Fuldi, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł: Re: 28.03.10 Rozpoczęcie sezonu VAG Leszno - propozycje, pomoc
PostNapisane: 12 sty 2010, 2010 14:12 
Klubowicze

Moim zdaniem 10zł za wjazd to była by również dobra cena i w tym wlepka dla każdego auta..
kilka sztuk można zrobić też i sprzedawać jak by ktoś chciał dwie :)

co do miejscówki ta z tamtego roku była dobra moim zdaniem ale za dużo było aut z poza zlotu i ulepów :lol:, rynek nie jest dobrym pomysłem.

najniższe auto dobry pomysł :) (sposób jak na H2O w Usa :shock: )

jak by co to mogę jakoś pomóc w organizacji

PostNapisane: 12 sty 2010, 2010 15:46 
Użytkownik

dlaczego rynek nie jest dobrym pomysłem? a akwawit tam jest równo dosyć? zeby sie wiara z gwintami nie zawiesiła gdzieś ;p

PostNapisane: 12 sty 2010, 2010 22:18 
Techniczny

Ja załatwiłem mały sponsoring :P ale tak myślę żeby Rozpoczęcie Sezonu było pod Przewodnictwem LCC przydała by się jakaś flaga:) hmmm można by zrobić jakiegoś dużego spota w Lutym i Cosik pogadać na ten temat :)
Flaga np tego typu http://allegro.pl/item874810313_flaga_p ... flagi.html ale narazie nie rozpisuje się o tym pozniej załoze temat odnośnie tej opcji :)

"Honda Giken Kōgyō Kabushiki Kaisha"
Kolejny Civic w moich rękach zobacz :D

PostNapisane: 12 sty 2010, 2010 23:47 
Użytkownik

hmm jak moze byc pod cos tam cos tam LCC skoro w LCC zostal moze jeden VW ;>

ale mniejsza z tym, rynek czemu nie ? bo wydaje mi sie ze to jest za male miejsce, ciezkie do organizacji czego kolwiek, a za placem Akwawitu jestem na tak, duzo miejsca, trawka, moze jakas buda z jedzeniem by wypalila, i napewno smialo tam mozna przeprowadzic rzut oponą :) i nie tylko :P pozatym spokojnie mozna by bylo odseparowac inne auta i oczywiscie zakaz wjazdu dla aut w stylu "rodzina przyjechala popatrzec a ze miejsce jest to sie postawią", tylko minus by byl ze sprzataniem w trawie :P hehe i tak jak DM pisał 10zl to jest chyba cena akorat, a nawet jakby bylo 15zl to mysle ze i tak by sie nikt nie obrazil :)

Z miejscem niestety u nas jest straszna lipa bo takich miejsc brak niestety a mysle ze wszyscy fani VW jakby sie zebrali i kazdy cos tam by dołożyl to wyszla by naprawde fajna impreza :) Narazie wiadomo ze sobie luzno rozmawiamy na ten temat ale trzeba bedzie wkoncu podjac decyzje i cos zaczac działać :)

1) Akwawit
2) tak jak napisal DM
3) hmm rzut oponą, moze cos w stylu H20 ze dwa slupki i poprzeczka tak jak Fuldi napisałeś, hmm konkurs na najładniejsze auto zlotu (moze byc podział na kategorie), np postawic jakiegos maluszka i zmiana koła na czas, hmm nie wiem juz sam hehe
4) do konkursu "rzut oponą" mysle ze nawet mozna by zrobic - jakas mała opona np od wózka fajnie przymocowana do jakiejs ladnej podstawki no i oczywiscie za co itd :P a może Majek by na BP spytal np o talon na jakas tam kwote na paliwo czy cokolwiek
5) hmm nagłosnienie moze cos tam bym mogl popytac :) i z DJ tez cos moge pomyslec :)
6) moze BP? moze salon VW ? trzeba by bylo polatac i popytac, no ale oczywiscie trzeba mieć najpierw jakaś wizje
7) :P
8) myśle ze to juz zalezy od miejsca, a jesli chodzi o selekcje to oczywiscie mozna zrobic ewentualnie jakis maly parking dla innych marek no ale głownie przeciez chodzi o VW a tutaj chyba nie ma co dzielic, bo wiadomo ze jak przyjedzie ekipa czy to z Pleszewa czy z Jarocina czy skadś tam to beda stali koło siebie :)

VW
Obrazek

PostNapisane: 13 sty 2010, 2010 00:55 

Jak zdam to napewno sie pisze:P:D

PostNapisane: 13 sty 2010, 2010 11:54 
Klubowicze

co do ceny to mysle, ze nie wiecej niz 10zl i do tego wlepa do auta i pasuje a kazda dodatkowa to po 2zl, miejsce mysle ze w zeszlym roku targowisko bylo udanym pomyslem, co do konkursów to moim zdaniem zrobic np. 9 otwarcie zlotu a o 12 konkursy bo prawie kazdy pamieta jak bylo w zeszlym roku ze juz wiekszosc (dobrych) aut pojechala,zróżnicowac też jury a nie tylko osoby z Leszna , nie trafionym pomyslem też był wyjazd na rynek ze wzgledu na dużą ilość samochodów, Żurek słusznie spotrzegleś że w LCC mało co pozostało juz VW ale takie otwarcie sezonu to dobra promocja dla klubu, jeśli ktoś zna to można pogadać z jakąś osobą co z kiełbskami stoi i żeby np zapłaciła ze 100zł za miejsce, jak coś potrzebne to chętnie pomogę

PostNapisane: 13 sty 2010, 2010 16:04 
Użytkownik

pytałem kumpla on tam gra dobrze i moze na zlocie zapuścić coś ciekawego tylko głosniki estradowe czy jak to tam by sie przydały i on ze spokojem moze połupać tzn jakis taki house i te sprawy

PostNapisane: 13 sty 2010, 2010 16:11 
Klubowicze

dobrze mówicie w tamtym roku ten przejazd na rynek to był jednak nie wypał:)
dużo osób nie pojechało, tam też nie było za dużo miejsca. wiec myślę że albo targowisko albo przy akwawicie jak tam jest w miarę równo :)

i rozpoczęcie może być od godziny 9 i ok 12 konkursy bo jak wcześniej napisał moko że później każdy już się rozjeżdża bo nuda..

PostNapisane: 13 sty 2010, 2010 17:16 
Użytkownik

może jeszcze sie zrobi konkurs na najlepszy dźwięk silnika ; p

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 325 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 33  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1