hmm jak moze byc pod cos tam cos tam LCC skoro w LCC zostal moze jeden VW ;>
ale mniejsza z tym, rynek czemu nie ? bo wydaje mi sie ze to jest za male miejsce, ciezkie do organizacji czego kolwiek, a za placem Akwawitu jestem na tak, duzo miejsca, trawka, moze jakas buda z jedzeniem by wypalila, i napewno smialo tam mozna przeprowadzic rzut oponą

i nie tylko

pozatym spokojnie mozna by bylo odseparowac inne auta i oczywiscie zakaz wjazdu dla aut w stylu "rodzina przyjechala popatrzec a ze miejsce jest to sie postawią", tylko minus by byl ze sprzataniem w trawie

hehe i tak jak DM pisał 10zl to jest chyba cena akorat, a nawet jakby bylo 15zl to mysle ze i tak by sie nikt nie obrazil

Z miejscem niestety u nas jest straszna lipa bo takich miejsc brak niestety a mysle ze wszyscy fani VW jakby sie zebrali i kazdy cos tam by dołożyl to wyszla by naprawde fajna impreza

Narazie wiadomo ze sobie luzno rozmawiamy na ten temat ale trzeba bedzie wkoncu podjac decyzje i cos zaczac działać

1) Akwawit
2) tak jak napisal DM
3) hmm rzut oponą, moze cos w stylu H20 ze dwa slupki i poprzeczka tak jak Fuldi napisałeś, hmm konkurs na najładniejsze auto zlotu (moze byc podział na kategorie), np postawic jakiegos maluszka i zmiana koła na czas, hmm nie wiem juz sam hehe
4) do konkursu "rzut oponą" mysle ze nawet mozna by zrobic - jakas mała opona np od wózka fajnie przymocowana do jakiejs ladnej podstawki no i oczywiscie za co itd

a może Majek by na BP spytal np o talon na jakas tam kwote na paliwo czy cokolwiek
5) hmm nagłosnienie moze cos tam bym mogl popytac

i z DJ tez cos moge pomyslec

6) moze BP? moze salon VW ? trzeba by bylo polatac i popytac, no ale oczywiscie trzeba mieć najpierw jakaś wizje
7)

8) myśle ze to juz zalezy od miejsca, a jesli chodzi o selekcje to oczywiscie mozna zrobic ewentualnie jakis maly parking dla innych marek no ale głownie przeciez chodzi o VW a tutaj chyba nie ma co dzielic, bo wiadomo ze jak przyjedzie ekipa czy to z Pleszewa czy z Jarocina czy skadś tam to beda stali koło siebie